tiistai 6. tammikuuta 2015

Testissä Glamglow -naamiot

Glamglow Supermud, Youthmud ja Brightmud. Kuva lainattu netistä.

Kuulin muutama kuukausi sitten Glamglow -tuotteista, joita julkkikset Amerikassa tällä hetkellä suosivat ja ylistävät. Sattumoisin nuo tuotteet olivat Stockmannilla kanta-asiakasalennuksessa syksyllä, joten Stockmann antoi erittäin mielellään niistä näytekappaleet kotiin testattavaksi ostopäätöstä vielä miettiessä. Testiin sain 3 naamiota: Supermud, Youthmud ja Brightmud. Thirstymud -näytteet olivat valitettavasti tuolloin loppu.

Ensimmäisenä testiin pääsi ihoa puhdistava Supermud ja silmänympärysihoa kirkastava Brightmud, jotka laitoin kasvoille vaikuttamaan yhtä aikaa. Supermudin pelkäsin herkistävän ihoni, sillä se sisältää aloe veraa, jolle olen yliherkkä, mutta niin ei onneksi käynyt. Mutanaamio kuivui kasvoille nopeasti ja annoin sen vaikuttaa 20min (ohjeen mukainen vaikutusaika 5-20min). Naamio selkeästi imi ihosta itseensä likaa, rasvaa ja epäpuhtauksia. Naamion pois pesun yhteydessä huomasi, miten mustapäät "kipusivat" ulos ihosta. Iho tuntui naamion jäljiltä pehmeältä, sileältä ja syväpuhdistetulta, vähän kuten kasvohoidon jälkeen. Iho näytti myös kuulaalta ja ihohuokoset olivat huomattavasti pienemmät. Ainoana pienehkönä haittapuolena lievä ihon pintakuivuus.

Glamglow Supermud, harmaata savimömmöä, jossa teelehtien palasia.

Brightmud sen sijaan pisteli / poltteli herkkää silmänympärysihoani koko vaikutusajan, vaikka annoin naamion vaikuttaa vain ohjeen mukaiset 3 minuuttia. Valitettavasti en huomannut merkittävää eroa silmänympärysihossanikaan naamion pois pyyhkimisen jälkeen. Tätä tuotetta ei tule ostettua jatkossa.

Youthmud ei myöskään tehnyt minuun vaikutusta. Se kirkasti 10 minuutin vaikutusajallaan kyllä yleisilmettä, mutta teki herkästä, kosteusköyhästä sekaihostani todella kuivan, hilseilevän ja kiristävän. Kesti tovin palauttaa kosteustasapaino ihoon takaisin. Tätäkään tuotetta en siis tule ostamaan jatkossa.


Glamglow Supermud ja Thirstymud, upeat pakkaukset ja purkit
Testaamisen ja blogeista vinkkien etsimisen jälkeen päädyin ostamaan Glamglow -naamioista 2kpl; Supermud ja Thirstymud. Supermud puhdisti ihoni epäpuhtauksista niin tehokkaasti, että päätin ottaa sen viikottaiseen kasvojenhoito-ohjelmaani. Kosteuttavan Thirstymud -naamion päädyin hankkimaan blogisuositusten vuoksi, enkä ole tuota ostoa katunut. Thirstymudin olen jättänyt yöksi vaikuttamaan puhtaille kasvoille Supermudin käytön jälkeen. Se viimeistelee Supermudin jättämän jäljen sekä kosteuttaa ihoa. Thirstymudia olen laittanut yöksi välillä myös silloin, kun iho on kaivannut extra-kosteutusta. Molemmissa tuotteissa on tuoksua. Supermud tuoksuu mielestäni voimakkaan piparminttuiselle ja Thirstymud miedon piparitaikinaiselle.

Glamglow Thirstymud, näyttää ja tuoksuu ihan piparilta :)

Suosittelen kokeilemaan, jos et ole vielä kokeillut :)


PS. Markkinoille on tullut juuri viides Glamglow-naamio; Powermud. Pitänee käydä pyytämässä siitäkin näyte Stockmannilta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti