torstai 29. tammikuuta 2015

CLARISONIC MIA 2 arvostelu

Clarisonic Mia 2 - Facial sonic cleansing, with Lancôme Gel Éclat (cleanser) and Visionnaire (serum)

Tilasin itselleni Clarisonic Mia 2 -kasvojenpuhdistuslaitteen ulkomailta reilut 5kk sitten. Alunperin tarkoitukseni oli tehdä laitteesta arvostelu parin viikon päästä laitteen ensikokemuksista bloggaamisesta, mutta hyvin pian huomasin että kuukausi on ihan liian lyhyt aika arvioida laitteen käyttöä ja tarvetta. Nyt reilun 5kk käytön jälkeen voin sanoa, että olen vihdoin löytänyt kasvoilleni sopivan laitteen käyttömäärällisen balanssin. Ohessa kokemuksiani laitteen käytöstä.





Ensimmäisten käyttökertojen (käytin laitetta meikinpuhdistuksen yhteydessä kerran päivässä iltaisin) jälkeen iho tuntui uskomattoman sileältä, pehmeältä ja puhtaalta. Kasvovoiteet imeytyivät ihoon paremmin kuin hyvin ja iho näytti kuulaalta ja kauniilta.

Viikon käytön jälkeen huomasin ihoni kuivuvan ja muuttuvan hieman ärtyneeksi / araksi (minulla on pintakuivuuteen taipuvainen herkkä, kosteusköyhä sekaiho), joten vähensin käyttökertoja joka toiseen päivään ja kiinnitin erityistä huomiota hankausvoimakkuuteen, jolla kasvoja puhdistin. Tämä poisti kasvoista kuivuuden ja ärtyneisyyden. Voi toki olla, että olin epähuomiossa alunperinkin suorittanut kasvojen puhdistuksen liiallisella voimalla ja molemmat ongelmat johtuivat siitä.


Viime aikoina olen käyttänyt laitetta 1-2 kertaa viikossa. Se toimii hyvin täsmäpuhdistajana Glamglow -tuotteiden rinnalla, jotka otin käyttöön myös syksyllä. Glamglowt ovat sen verran mahtavia tuotteita, että niiden ohella Clarisonic- tai muu normaalia perusteellisempi puhdistus ei ole tarpeellista joka päivä. Glamglow:ta käytän kerran viikossa tai kahdessa. Glamglow -arvostelun löydät erikseen täältä.





Kokonaisuutena Clarisonic Mia 2 -laitteelle annan arvosanaksi 9+. Laite puhdistaa tehokkaasti kasvoilta kuollutta ihosolukkoa ja toimii muutenkin paremmin kuin perinteinen kuorintavoide. Laitteella saa hyvin tehtyä kasvoihin perusteellisen puhdistuksen esimerkiksi kerran viikossa itse tehdyn kasvohoidon yhteyteen. Tosin se alkuajan wow-efekti on hieman haihtunut jatkuvan käytön myötä. Sinällään se ei ole kuitenkaan huono asia, sillä olenhan pitänyt ihostani huolta enkä ole päästänyt sitä samaan kuntoon missä se oli ennen laitteen hankkimista. Itse laite on sopiva käteen, helppo ja kätevä ladata (yhdellä latauksella saa yli 20 käyttökertaa!) ja helppo puhdistaa.


Laitteen mukana tulleelle Lancomen puhdistusgeelille annan arvosanaksi 9. Geeli tuntuu ja toimii edelleen yhtä hyvin kuin alussakin. Geeli jättää ihoon syväpuhdistetun olon kuitenkaan kuivattamatta ihoa liikaa. Ehdottomasti hellävaraisin tehokkaista kasvojenpuhdistustuotteista, mitä olen koskaan käyttänyt, ja niin riittoisa! Ainut miinus siitä, ettei tuotetta voi käyttää silmämeikin tai silmänympärysalueen puhdistamiseen.


Clarisonicin omaa virkistävää puhdistusgeeliä (laitteen mukana tuli näytekappale) testasin myös, mutta sen koostumus oli laihaa Lancomeen verrattuna. Lisäksi iho tuntui hieman kuivahkolta ja ei yhtä puhtaalta kuin Lancomen kanssa. Clarisonicilla on valikoimissaan myös kosteuttava puhdistusgeeli, joka todennäköisesti sopisi iholleni virkistävää puhdistusgeeliä paremmin.


Tarkkasilmäisimmät ovat saattaneet huomata, että Clarisonicin kaikkia tuotteita saa nyt myös Suomesta. Stockmann on nimittäin ottanut ne valikoimiinsa! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti