keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

LivBox heinäkuu 2014

Heippa pitkästä aikaa :)

Olen pitänyt taukoa kirjoittelussa, sillä sille ei valitettavasti ole ollut aikaa :/ Nyt kesäloman aikana pyrin päivittämään myös remonttiin liittyvät asiat, mutta sitä ennen kesäinen LivBox-postaus. Olen tilannut LivBoxia maaliskuusta 2014 alkaen ja mielenkiinnolla testaillut minulle entuudestaan tuntemattomia kosmetiikkatuotteita. Boxeista onkin löytynyt jo muutama kiva tuote, joita aion ostaa jatkossakin / olen jo ostanut. Tässä kuitenkin heinäkuun LivBox:




Boxi sisälsi 6 tuotenäytteen lisäksi 30% alennuskoodin salon24-verkkokauppaan ja ilmainen toimitus -koodin dermoshopin verkkokauppaan. Testaamaan en ole näitä vielä tietystikään ehtinyt (lukuunottamatta CK One tuoksuja), sillä boxi saapui tänään. Boxin ensinäkemän plussat ja miinukset:

+Dermosilin ja Favoran tuotteet täysikokoisia
+Rich shampoonäyte suurikokoinen (80ml)
+Alennuskupongit ovat aina kiva pieni lisä

-CK One Red -tuoksunäytteet vain paperiliuska jota voi haistella
-Australian Gold SK30 -huulivoide sisältää Aloe Veraa (minä yliherkkä Aloe Veralle, joten tämä jää käyttämättä)
-Suojakertoimellinen huulivoide tuli myös toukokuun LivBoxissa
-Suojakerroin 50+ kuulostaa aika korkealta kasvovoiteessa (Favora) Suomen keleillä

Ilmeisesti osa Boxin tilanneista oli tuon huulivoiteen sijaan saanut Invisibobble -hiuslenkkejä. Jos joku hiuslenkkejä saanut haluaisi vaihtaa ne tuohon Australian Gold SK30 -huulivoiteeseen tai muuten vain olisi niistä valmis luopumaan, niin laitappa viestiä :)

3 kommenttia:

  1. Olet ensimmäinen, johon törmäsin, joka on saanut tismalleen saman paketin kuin itsekin sain. Tuntuu, että kaikki muut on saaneet joko nuo ponnarit ja/tai favoran tilalla hiussuihkeen + after sunin. Itsekin kaipailin noita Invisibobbleja ja mieluummin olisin ottanut after sunin sekä hiussuihkeen kuin aurinkovoiteen.. Ehkä ensi kuussa parempi onni. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enpä minäkään törmännyt blogeja selatessa kehenkään muuhun, jolle olisi tullut samat tuotteet.. Mutta saan vaihdettua huulivoiteen invisibobbleihin erään toisen tilaajan kanssa! :) Kannattaa laittaa vaihtoehdotus Facebookin Livbox-ryhmään :)

      Poista
  2. Mistä tykkäsin eniten:
    -Rich kosteuttava shampoo
    -Invisibobblet jotka sain vaihdettua huulivoiteen tilalle :)

    VastaaPoista